"

četvrtak, 20. kolovoza 2015.

Gdje se debljate i kako “skinuti” kile?






Svi smo čuli da mršavljenju potpomaže više kretanja i manji obroci, ali kada imate i informacije o tipu vašeg tijela i na koji način se taj oblik tijela deblja i gubi kilograme, bit ćete bolje opremljeni znanjem, a time ćete i brže smršavjeti, ali i zadržati željenu kilažu.

Postoji šest tipova tijela:

1. Debljina gornjeg dijela tijela

Ovo znači da osoba jede previše i ne vježba dovoljno. Ako vam obje stvari ne pomognu da izgubite kilograme, obratite se liječniku.

2. Debljina donjeg dijela trbuha

Ovaj tip debljine uzrokovan je anksioznošću, stresom i depresijom. Vježbanje i meditacija mogu pomoći.

3. Debljina otečenog želuca

Ovo može biti uzrokovano pretjeranim konzumiranjem alkoholnih pića i poteškoćama s disanjem.

4. Veliki trbuh i masnoća na gornjem dijelu leđa

 
Ovaj oblik, poput onog pod jedan, najčešće je uzrokovan neaktivnošću. S ovim tipom je važno zadržati razinu šećera u krvi stabilnom. Trebate češće jesti i konzumirati male obroke.

5. Debljina donjeg dijela tijela

Za žene koje imaju ovakav tip tijela, ključno je da rade vježbe za donji dio tijela. Srčanožilne vježbe su također važne kako bi si osigurale odgovarajući gubitak masnoće.

6. Debljina donjeg dijela tijela koja uključuje donje noge

Ovo je najčešće prisutno kod trudnica. Što više znate o distribuciji masnih naslaga, lakše ćete moći prilagoditi trening mršavljenju. Naravno, bitan je i odlazak liječniku kako bi dijagnosticirao hormonsku neuravnoteženost ili drugi genetski poremećaj.

http://www.ljepotaizdravlje.hr/

0 komentari