"

utorak, 18. kolovoza 2015.

RECEPT KOJI POKUPIO NAJVIŠE SIMPATIJA NA NETU: PUNJENI ŠAMPINJONI







Jako ukusno i brzo jelo...


 
Sastojci

    400 gr svežih šampinjona
    1 glavica crna luka
    3 čena bela luka
    2 kašike kisele pavlake
      1 kašika seckana peršuna
    100 gr kačkavalja
    ulje, so, mleveni biber


 
Priprema
    1.
    Šampinjone oprati, te odvojiti od drške.
    2.
    Drške sitno iseckati. Na malo ulja propržiti sitno seckan crni luk, beli luk i seckane drške šampinjona. Pržiti dok voda ispari, dodati seckan peršun, so i mleveni biber. Dodati kiselu pavlaku i sve izmešati.
    3.

      Šeširiće šampinjona poređati u posudu podmazanu uljem. Masom puniti šampinjone. Kačkavalj izrendati i staviti preko šampinjona. Peći na 200 C, dok ne dobiju zlatno žutu boju.
Izvor: www.coolinarika.com

0 komentari