"

srijeda, 9. rujna 2015.

PUNJENI ŠARENI KRUH





Potrebno:

    1 kruh francuz
    kuhana jaja (ja stavim 2-3)
    nasjeckani kiseli krastavci (pola tegle)
    šunka nasjeckana (oko 20 dag)

      50 dag svježeg sira
    vrećica majoneze
    limenka kukuruza
    sol po potrebi

Priprema:

    Kruh francuz prerezati po pola i izdubiti.
    U većoj posudi pomiješati izdubljenu sredinu kruha, te dodati jo sredinu starog kruha (vrsta po želji), otprilike pola okruglog kruha.

      Kuhana jaja, krastavce i šunku sitno nasjeckati, pa sve dodati u posudu sa kruhom. Dodati i sve ostale sastojke, dobro promiješati u sjediniti u kompaktnu masu, začiniti po želji pa tom smjesom puniti izdubljeni kruh.
    Zamotati ga u foliju i pospremiti u hladnjak do posluživanja (može i večer prije).
    Rezati prije posluživanja.
Ovakav punjeni kruh možete poslužiti kao male zalogaje uz ugodno druženje, možete servirati na šarenim tanjurićima ako je dječji rođendan u pitanju, a možete ga i iskoristiti i kao lagani ručak uz neki umak ili sasvim konkretnu večeru
Izvor:  recipeci.com

0 komentari