"

srijeda, 16. prosinca 2015.

ČAROBNI RECEPT ZA BRŽI RAST KOSE! SA SAMO 3 SASTOJKA.

Već dugo smo pridružili gubitak kose i ćelavost starost. Nažalost stres je moderna, zagađenje, toksine u hranu, i mnogo drugih faktora koji ljudi počinju da gube kosu puno prije i to je vrlo neugodna situacija. To je jedan od glavnih uzroka zabrinutosti među muškarcima i ženama.
To utječe na svoje samopouzdanje i utječe na načinu razmišljanja o sebi. U takvim situacijama dotičnih osoba su pokušavaju sve moguće vratiti svoj prethodni izgled, ali prečesto njegova nastojanja su uzalud. Kemikalije iz cijelog svijeta koji objavljuju u pravilu ne rade kao i trebali bi i posljednji izbor je presađivanje kose je vrlo skupo, tako nije Svatko može priuštiti.


  Onda, što bi trebalo biti da morate učiniti kada ništa ne izgleda kao toksične? Ovdje smo ponuditi savjet, a možda najbolji dosad dosjetili. Pronađemo najbolje rješenje za ćelavost i gubitak kose, i to radi super prošlo. Najbolje od svega je da je 100% prirodan, učinkovit i to ti mogu sami učiniti u udobnosti vlastite kuhinje. Sve što trebate je tri sastojka i korak po korak vodič kako to napraviti i primijeniti ga. I ne košta vas gotovo ništa at svi.
Ovdje su sve sastojke vam je potrebno:
2 žlice ricinusovog ulja
1 jaje
1 žlica meda
Morat ćete pomiješati sve sastojke u maloj zdjeli i miješajte dok ne kombinirati. Masaža korijena kose uz ovu smjesu nježno i temeljito i primijeniti ostale po cijeloj dužini vaše kose. Pokriti kosu kapu za tuširanje i ostavite 2-4 sata. Zatim operite kosu kao i inače, uz šampon i regenerator i kosa maska. Ovaj postupak Ponovite jednom ili dva puta tjedno za oko dva mjeseca i vi ćete biti zaprepašteni. Zašto su ove tri sastojke važne za rast kose? Počnimo s ricinusovim uljem.


  To se koristi već stoljećima za liječenje gubitka kose, i zato što ima brojne zdravstvene prednosti. To je antibakterijski i protiv gljivica i iznimno moćan protiv infekcije peruti, Folikulitis i vlasišta. Također sadrži ricinoleic kiselinu koja poboljšava protok krvi u vaše vlasište i potiče rast kose. Utvrđeno je da može stimulirati rast kose do 3 – 5 puta.
Žumanjak sadrži puno proteina i aminokiselina i pruža hranjive sastojke potrebne za zdrav i brz rast kose. Također je bogata biotinom koja obnavlja korijen kose i folikula. Med je snažan antioksidans i također ima jaka svojstva anti-germicidas i anti-fungicidas. Sve to, uz prirodni vosak koji sadrži med napraviti super regenerator i odličan u sprečavanju gubitka kose. Ovdje je kratak video za ovu masku za kosu i neke upute o tome kako primijeniti i koristiti ga: zamislite ove koristi kombiniran u posebnom spoju! Rezultati ovog tretmana će biti nevjerojatan.
Moraš odmah regenerirati dugo, raskošna dlaka. Možda osjećate da vam isti i osjećati i izgledati nevjerojatno. Probati ovaj recept i Obećavamo vam da nećete požaliti. Bit će najbolja odluka koju ste donijeli u dugo vremena.

0 komentari