"

ponedjeljak, 17. kolovoza 2015.

Ako ste uradili ovu uobičajnu stomatološku proceduru: IMATE 97% ŠANSI DA DOBIJETE RAK!

Ako ste uradili ovu uobičajnu stomatološku proceduru: IMATE 97% ŠANSI DA DOBIJETE RAK!




Postoji uobičajena stomatološka procedura za koju će vam skoro svaki zubar reći da je potpuno sigurna, unatoč činjenici da znanstvenici već više od 100 godina upozoravaju na njezinu opasnost.


  O kojoj je stomatološkoj proceduri riječ?

Tretiranje korijenskog kanala zuba.

 rootcanal-2

Zubi kojima su tretirani korijenski kanali su u svojoj osnovi „mrtvi“ zubi koji postaju tihi inkubatori vrlo otrovne anaerobne bakterije koja, pod određenim okolnostima, može pronaći put i ući u vaš krvotok kako bi uzrokovala mnoga ozbiljna medicinska stanja – a mnoga se pojavljuju tek desetljećima kasnije.

Weston Price, prema mnogima najbolji stomatolog svih vremena, je prije više od stoljeća otkrio poveznicu između zuba kojima su tretirani korijenski kanali i bolesti, što bi kao temelj uzroka bolesti ostalo skriveno do današnjih dana.

Price je otkrio da je u stvari nemoguće sterilizirati zub nad kojem je tretiran korijenski kanal (na primjer, punjenjem korijena).
On je, ustvari, otkrio 16 različitih uzročnih bakterija za ova stanja.

 
Ove se bakterije mogu odmetnuti iz vašeg okolnog tkiva u vaš krvotok gdje bivaju prenešene na nove lokacije gdje se smještaju. Nova lokacija može biti organ ili žlijezda ili tkivo i time dobijate rak.


Također postoji poveznica i s rakom. Dr Robert Jones, istraživač veze između korijenskih kanala i raka dojke, je otkrio vrlo visoku povezanost između korijenskih kanala i raka dojki. Tvrdi da je otkrio slijedeće poveznice tijekom petogodišnjeg istraživanja 300 slučajeva raka:

93 % žena oboljelih od raka dojke je imalo ispunjenje korijenskog kanala
7 % je imalo neku drugu oralnu patologiju
Tumori, u većini slučajeva, su se pojavili na istoj strani tijela kao i korijenski kanal(i) ili kao i neka druga oralna patologija

Dr. Josef Issels je izvjestio da, u njegovih 40 godina liječenja „umirućih“ pacijenata oboljelih od raka, 97 % njih je imalo ispunjenje korijena zuba.
root_canal-5255422

Ukoliko su ovi liječnici u pravu, lijek za rak bi mogao biti toliko jednostavan kao što je vađenje zubi i ponovna izgradnja imunološkog sustava.
Ne postoji niti jedna druga medicinska praksa koja dozvoljava da mrtvi dio tijela ostane u vašem tijelu. Kada vam odumre slijepo crijevo, ono se uklanja. Ukoliko zadobijete promrzline ili gangrenu na prstu, on se uklanja. Ako beba umre u maternici, tijelo samo inicira pobačaj.

 
Vaš imunološki sustav ne mari za mrtve supstance,a samo prisustvo mrtvog tkiva može uzrokovati da se vaš sustav počne ponašati napadački, što je još jedan dodatni razlog za izbjegavanje punjenja korijenskog kanala zuba – on za sobom ostavlja mrtav zub.

Infekcija, plus autoimunološka reakcija odbacivanja, uzrokuju sakupljanje dodatnih bakterija oko mrtvog tkiva. U slučaju korijenskog kanala, bakterijama se pruža prilika da se isperu u tijelo svaki puta kada progutate zalogaj.

Strogo vam se preporuča da ne ispunjavate korijenski kanal.


  Riskirati zdravlje kako biste spasili zub, to nema smisla. Nažalost, ima mnogo ljudi koji su taj zahvat već obavili.

Zapamtite, onog trena kada vaš imunološki sustav oslabi, vi riskirate povećani razvoj ozbiljnih medicinskih problema – a napadi na vaš imunološki sustav su prečesti u današnjem svijetu. - See more at: http://narodnamediciina.blogspot.com/2015/05/ako-ste-uradili-ovu-uobicajnu.html#sthash.mCGf6AbB.dpuf

0 komentari