"

ponedjeljak, 17. kolovoza 2015.

MAMA RAĐALA KAO NA "TRACI": Rodila 12-­oro djece, a onda je uslijedio ŠOK!Cheryl Prudham tvrdi da nikad neće primiti natrag muža preljubnika, jer je iselio dok je ona bila trudna s 12. djetetom. 32-godišnjakinja će, kaže, radije biti samohrana majka, nego živjeti s Robertom koji joj je slomio srce, a koji je otac njeno šestero djece.
Ona tvrdi da je on, tokom pet godina njihove veze, odlazio drugim ženama, a onda bi dopuzao natrag njoj.
– Prevario me više od 10 puta. Stvari su pošle po zlu vrlo rano. Prevario me dvije sedmice prije vjenčanja. U to vrijeme sam bila u osmom mjesecu trudnoće, i osjećala sam da nemam izbora nego da pređem preko toga. To je bila greška, ali bila sam naivna i vjerovala da je to samo jedan izlet. Očajnički sam željela imati porodicu i djeci dati dom s tatom i mamom, nešto što nikad nisam imala, a uvijek sam željela – kazala je Cheryl, koja je kod mnogih izazvala iznenađenje kad je otkrila da je ponovo trudna, samo pet sedmica nakon što je rodila blizance u desetom mjesecu prošle godine.
Oči joj se pune suzama kad se sjeća vremena kad je Robert prvi put bio nevjeran. Ona je već imala šestero djece s dva muškarca kad je upoznala Roberta 2009. godine.
Dva mjeseca nakon prvog sastanka bila je trudna, a on se preselio kod nje.
– Otuđena sam od svoje porodice i zapravo nemam prijatelje. On se nije dao zbuniti. Imala sam šestero djece i moj svijet se ubrzo počeo vrtiti oko njega. Bili smo presretni kad sam ostala trudna. Imala sam užasno nisko samopouzdanje, pa sam bila presretna što će nas prihvatiti. Prije nego što sam se i snašla, bili smo vjenčani. No, nekoliko sedmica prije nego što smo razmijenili zavjete, Robert je rekao da mu treba prostora. Osjećala sam se kao da imam nervni slom, bila sam uništena. To je najgore što sam doživjela.

 

Bilo je to u trećem mjesecu 2010. godine, a već idućeg mjeseca se vratio, da bi se vjenčali u maju iste godine, kad je rođen i Leon.
– Kad se vratio moleći za oprost, odmah sam ga primila. Kajao se, rekao da je napravio najveću grešku i zakleo se da se to nikad neće ponoviti. Bila sam glupa i vjerovala mu.
No, njena sreća bila je kratkog vijeka, samo šest mjeseci Robert je opet otišao tvrdeći da mu treba prostora.
– Promijenio je svoj Facebook status u -u vezi s- i pisalo je ime djevojke za koju nikad nisam čula. Mislim da je ona bila njegova školska prijateljica iz Manchestera. Otišao je na tri sedmice, a onda je opet dopuzao natrag moleći za oprost. Moje srce bilo je slomljeno, ali sam ga primila natrag. Htjela sam da naša veza uspije zbog sina. Uskoro sam opet ostala trudna.
U trećem mjesecu 2011. godine Robert je opet otišao, dva dana prije njenog rođendana.

 
– Bila sam u sedmom mjesecu trudnoće i nisam imala pojma kako ću preživjeti. Dotakla sam dno. Robert se vratio u maju kad sam rodila Lenny. Od tada je slijedio isti obrazac. Svakih šest mjeseci je odlazio. Rekao bi mi da me ne želi i počeo viđati neku drugu. Provodila sam noći pitajući se u čijem je krevetu. Osjećala sam se tako bezvrijedno, da sam mu bila zahvalna što se vraća. Oslanjala sam se na prijatelje kako bih mogla zadržati posao. Bilo je teško. Nekoliko sedmica prije nego što su rođeni blizanci u oktobru, opet je otišao. Samo mi se nasmijao lice. Nikad nije poricao da spava s drugim ženama, samo kaže da me se to ne tiče. Rodila sam hitnim carskim rezom, a on je bio stotinama milja daleko. Nazvala sam ga i rekla da ću se poroditi, a on je rekao: “Šta hoćeš da ja uradim?” – prisjetila se ova žena.
Međutim, opet ga je primila natrag. Dogovorili su se da nema više djece. On je imao vazektomiju, ali je ona svejedno ostala u drugom stanju, kako pretpostavlja prije vazektomije.
– Dogodilo se iako smo rijetko imali odnose. Nakon svih poslova zbog velike porodice, nije mi bilo do toga. Bila sam šokirana zbog trudnoće i prvo sam planirala pobačaj. Primijetila sam opet promjene u njegovom ponašanju. Samo je otišao smijuljeći se i više se nije vratio. Nešto je puklo i meni i shvatila sam da zaslužujem bolje. Zlo mi je od njega.
Izvor: Doznajemo.com

1 komentar:

  1. Dobra priča. Nadam se da je nekima pomogla ovakvim iskrenim iznošenjem činjenica o niskom samopoštovanju i manipulaciji psihopate.

    OdgovoriIzbriši