ponedjeljak, 7. rujna 2015.
DESERT ZA 5 MINUTA : GRIZ NA ŠVEDSKI NAČIN
Na moru sam od jedne gospođe čula kako to rade u Švedskoj, dopalo mi se pa sam i ne znajući baš neki strogi recept napravila po svom.Od istih sastojaka kako ga ja inače pravim samo drugačije poslužen..izvrsno!!!
Sastojci
1,5 dcl mlijeka
3 žlice pšeničnog griza
1 žlica meda
1 vrećica vanilin šećera
Ostalo
još malo mlijeka
cimet
šećer za posipanje
Priprema
Mlijeko zakuhajte u manjoj posudi do vrenja i sipajte griz
Kada je griz skuhan umiješajte med i vanilin šećer
Žlicom vadite u zdjelicu okruglice griza(gust je) i prelijte sa malo mlijeka
Pospite cimetom i šećerom i uživajte u svom doručku!!!
Izvor: www.coolinarika.com
0 komentari