"

petak, 16. listopada 2015.

OTAC POGLEDAO FOTOGRAFIJU I ŠOKIRAO SE: Duh poginulog sina (9) jasno se ocrtavao na slici?! FOTO

Nicolas McCabe



Ožalošena porodica devetogodišnjeg dječaka koji je poginuo kao žrtva tornada, utjehu pronalazi u fotografiji na kojoj se on navodno pojavljuje u obliku duha, odnosno, kako članovi familije tumače, kao “anđeo čuvar”

Prevod i adaptacija: Doznajemo.com/A.N.

Nicolas McCabe (9) poginuo je je kada je njegova škola u Oklahomi (SAD) pogođena jakim vjetrovima koje je donio razorni tornado ranije ove godine. Još šestero djece je tada stradalo u Osnovnoj školi Plaza Towers, a razlog je bio taj što zbog nedostatka novca, u ovoj obrazovnoj instituciji nije bilo sagrađeno planirano sklonište za slučaj oluje.
Sada, dječakov otac Scott vjeruje da se maleni Nicolas vratio kao duh, odnosno “anđeo čuvar” koji pazi na svog rođaka Madisona.

 
Naime, Scott vjeruje da se njegov sin pojavio na fotografiji gdje se vidi Madison u igri petardama tokom tradicionalne proslave za 4. juli, dan američke nezavisnosti.

– Kada su članovi porodice vidjeli ovu fotografiju, podigla im se kosa na glavi – ispričao je Scott. Naime, na fotografiji se uz Madisona jasno vidi još jedna figura.

 
No, oni koji su skeptici tvrde da bi razlog prisutnosti drugog spektralnog lika moglo biti drhtanje ruke onog koji je snimao fotografiju – ali otac pita kako je onda moguće da imaju različit ton boje kože i kose?
– Kada sam vidio fotografiju, nisam mogao vjerovati. Nicolas je volio 4. juli i igre petardama. Kada se pogleda fotografija jasno je da na njoj nije samo Madison, očito je da su u pitanju dvije osobe i da je jedna od njih duh.

Izvor: doznajemo.com

0 komentari